Motosikletçiler Derneği'nden Cumhuriyet Coşkusu

Motosikletçiler Derneği

Kırıkkale Motosikletçiler Derneği üyeleri, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. Yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen törenlerde sergiledikleri gösteriyle büyük alkış aldılar.

BÜYÜK ALKIŞ ALDILAR

Makromarket önünde toplanarak Cumhuriyet Meydanına hareket eden Kırıkkale Motosikletçiler Derneği üyesi yaklaşık 30 kişi motosikletleriyle birlikte geçit törenine katıldılar. Motosikletlerini Türk Bayraklarıyla süsleyen dernek üyesi motosikletçiler başta Kırıkkale Valisi Ali Kolat olmak üzere tüm protokolün büyük beğenisini topladılar. Vatandaşların yoğun alkışları arasında geçişlerini tamamlayan motosikletçiler, aynı coşkuyu Zafer Caddesine de taşıyarak kendilerini meraklı gözlerle izleyen vatandaşlardan ve cadde esnafından da büyük alkış aldılar.

“ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ONLARA BORÇLUYUZ”

Cumhuriyetimizin 91. Yılında gerçekleştirdikleri bu gösteriyi ilelebet sürdürmek istediklerini dile getiren dernek üyeleri, “Bizler, devletimiz var olduğu sürece varız. Bugün bu topraklarda özgür bir şekilde yaşayabiliyorsak, bu coşkuyu hep birlikte paylaşabiliyorsak bunu başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için can veren tüm şehit ve gazilerimize borçluyuz. Hepsine de Allah’tan rahmet diliyoruz. Olmasalardı, olmazdık.” dediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ